School

Missie & Visie

Met je hoofd in de wolken en je voeten op de grond
Kom je bij ons op de St. Martinus? Dan kom je op een plek waar we elkaar écht ontmoeten. In een inspirerende veilige en vertrouwde omgeving krijgen onze kinderen volop de ruimte om te groeien. Wie ben ik? Hoe ga ik om met de ander? En waarin kan ik me nog verder ontwikkelen? Daar ben je bij ons op school mee bezig. Jezelf zijn en jezelf ontwikkelen doe je niet alleen, maar samen. Samen kom je immers zoveel verder. Want je bent niet alleen op de wereld, maar met nog zoveel meer mensen.
Leren in je eigen tempo, op je eigen manier. Hoe fijn is dat? Bij ons mag je dromen en je wensen delen. Wij helpen je verder op weg en zetten samen met jou de beste, volgende stap. Dát is ‘met je hoofd in de wolken en je voeten op de grond.’ Samen gaan we jouw toekomst tegemoet. 

De ruimte voor jezelf, én de ander
Een ding is zeker. Jij als kind bent de moeite waard. Met al je vaardigheden en talenten ontwikkel jij je bij ons op school tot de persoon die je graag wilt zijn. Daarom kom je bij ons terecht in een hechte groep. Jij krijgt het gevoel dat je er écht toe doet. Jouw mening en al jouw behoeften … die vinden we ontzettend belangrijk. Daarom bepaal je als kind bijvoorbeeld zelf bij welke leerkracht jij je vragen stelt. Ook werken we in units. Hierin bepaal jij zelf of je werkt aan rekenen of atelier.
Iedereen is anders. Hoe mooi is dat? Ieder kind mag dus verschillen. Wij zien deze verschillen zelfs als rijkdom.

Leren in een interessante omgeving
Leren in een rustige, groene en open omgeving. Dát is leren bij de St. Martinus. Betekent het dat onze kinderen alleen maar leren vanaf hun stoel? Zeker niet. Bij ons zijn we juist altijd in beweging. Jij leert op een plek waar je wilt leren, zo groei en bloei jij op je best. Bij ons leer je samenwerken, maar ook alleen kunnen werken is belangrijk. Alleen waar het moet, samen waar het kan.

School Kijkje In De School (1)

Rondleiding in de school

In onze school werken we met units. De units worden gevormd door meerdere ruimtes die met elkaar verbonden zijn. Elke ruimte heeft een functie: rekenruimte, taalruimte, atelier en onderzoeksruimte. Op de foto’s zie je hoe de ruimtes ingericht zijn. 

Kijkje in de school

Kom kennismaken

Ben je benieuwd of jouw kind zich thuis zal voelen op de StMartinussschool? Jullie zijn van harte welkom om te komen kennismaken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek en een rondleiding door de school. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op. 

Maak een afspraak