Missie & Visie

Onze school is een plek waar kinderen in een vertrouwde, inspirerende en veilige omgeving kunnen groeien, leren en ontwikkelen. Dit kan op je eigen tempo en op je eigen manier.  Wij gaan uit van verschillen tussen kinderen, dat betekent dat we kinderen niet met elkaar vergelijken. Kinderen mogen voelen dat ze de moeite waard zijn, dat ze talenten hebben die ze mogen laten zien en inzetten. Dat ze elkaars talenten mogen waarderen. 

Welbevinden en betrokkenheid zetten we voorop in ons onderwijs.  
Leren is voor ons een proces waarbij kinderen mogen spelen en ontdekken. Vanuit nieuwsgierigheid gaan zij op zoek naar nieuwe inzichten. Ze gaan zelf op zoek naar antwoorden op vragen die zij belangrijk vinden. Kennis en vaardigheden dragen bij aan het verwerven van die inzichten.  
We werken hierbij samen met onze omgeving. De wereld van buiten komt de school in en de kinderen gaan actief op zoek naar antwoorden en inspiratie buiten de school.  
Zo ontdekken zij de rol die zij in de wereld willen innemen. 

School Kijkje In De School (1)

Rondleiding in de school

In onze school werken we met units. De units worden gevormd door meerdere ruimtes die met elkaar verbonden zijn. Elke ruimte heeft een functie: rekenruimte, taalruimte, atelier en onderzoeksruimte. Op de foto’s zie je hoe de ruimtes ingericht zijn. 

Kijkje in de school

Kom kennismaken

Ben je benieuwd of jouw kind zich thuis zal voelen op de StMartinussschool? Jullie zijn van harte welkom om te komen kennismaken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek en een rondleiding door de school. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op. 

Maak een afspraak

gogoanime